Η εταιρεία
Metaline Inox Spanos

Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών στην Ελλάδα, σας προσφέρει τυποποιημένες αλλά και ειδικές μεταλλικές κατασκευές, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ιδρύθηκε το 1981 από τον Σταμάτιο Σπανό, ο οποίος απέδειξε πως το μεράκι γίνεται τέχνη και το μέταλλο στα χέρια ενός επαγγελματία αποκτά μορφή, στιλ και προσωπικότητα.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το τελικό προϊόν να διακρίνεται από υψηλή ποιότητα, μοναδική καλαισθησία και αψεγάδιαστο φινίρισμα και αυτά αποτελούν αρχές μας για όλες τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε.

Υλοποιούμε μεταλλικές κατασκευές της αρεσκείας σας είτε με την προσκόμιση σχεδίου, είτε με μια απλή φωτογραφία προσαρμόζοντας τες στις δικές σας ανάγκες.

METALINE INOX ΣΠΑΝΟΣ. Μεταλλικές κατασκευές
METALINE INOX ΣΠΑΝΟΣ. Μεταλλικές κατασκευές

Η εταιρεία μας επενδύει στον τεχνολογικό εξοπλισμό, στη τεχνογνωσία του προσωπικού δυναμικού, στην ποιότητα των πρώτων υλών και στη σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Όλα τα προϊόντα μας διακρίνονται από υψηλή ποιότητα και αψεγάδιαστο φινίρισμα, κατασκευάζονται στις πλήρως εξοπλισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας από έμπειρους τεχνίτες και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσάς σε συνδυασμό με τη δική μας πολυετή πείρα, να αποκτήσετε τις κατασκευές που επιθυμείτε κατά παραγγελία, καθώς σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Στο site μας θα ανακαλύψετε διάφορες προτάσεις μας σε ιδιαίτερες κατασκευές, καθώς δεν περιοριζόμαστε μόνο στη λειτουργικότητα αλλά δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια  με ιδιαίτερο design που μπορούν να δώσουν στον χώρο σας μια άλλη πιο καλλιτεχνική πνοή.

Ο σεβασμός προς το πελατολόγιο μας και η ευελιξία του εξειδικευμένου προσωπικού μας στο να δίνουν λύσεις, μας ανέδειξε στις πρώτες επιλογές αυτών που θέλουν να δώσουν ποιότητα και μοναδικό στυλ τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό τους χώρο!

Σας ευχαριστούμε!

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
DEVELOPED BY XTEMOS STUDIO @ 2021.

We work through every aspect at the planning

2010
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
190
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
21
TEAM MEMBERS
750
PROJECTS COMPLETED