Η Εταιρεία

Αρχική » Εταιρεία
Η εταιρεία Metaline inox Spanos δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών για περισσότερα από 35 χρόνια με αντικείμενο μια ευρεία γκάμα μεταλλικών κατασκευών.

Ιδρύθηκε το 1981 από τον Σταμάτιο Σπανό, ο οποίος απέδειξε πως το μεράκι γίνεται τέχνη και το μέταλλο στα χέρια ενός επαγγελματία αποκτά μορφή, στιλ και προσωπικότητα.

Ως πρωτοπόροι στην κατασκευή μεταλλικών επίπλων στην Ελλάδα, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το τελικό προϊόν να διακρίνεται από υψηλή ποιότητα, μοναδική καλαισθησία και αψεγάδιαστο φινίρισμα και αυτά αποτελούν αρχές μας για όλες τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας επενδύει στον τεχνολογικό εξοπλισμό, στη τεχνογνωσία του προσωπικού δυναμικού, στην ποιότητα των πρώτων υλών και στη σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στις πλήρως εξοπλισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας από έμπειρους τεχνίτες και αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσάς σε συνδυασμό με τη δική μας πολυετή πείρα, να αποκτήσετε τις κατασκευές που επιθυμείτε κατά παραγγελία, καθώς σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
 
Στον χώρο της έκθεσης μας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να δείτε από κοντά την υψηλή ποιότητα και το αψεγάδιαστο φινίρισμα των κατασκευών μας, αλλά και τις προτάσεις μας σε ιδιαίτερες κατασκευές, καθώς δεν περιοριζόμαστε μόνο στη λειτουργικότητα αλλά δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια  με ιδιαίτερο design που μπορούν να δώσουν στον χώρο σας μια άλλη πιο καλλιτεχνική πνοή.
  
Ο σεβασμός προς το πελατολόγιο μας και η ευελιξία του εξειδικευμένου προσωπικού μας στο να δίνουν λύσεις, μας ανέδειξε στις πρώτες επιλογές αυτών που θέλουν να δώσουν ποιότητα και μοναδικό στυλ τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό τους χώρο!

Σας ευχαριστούμε!